28 Haziran 2012 Perşembe

"Sen evleneceğim adamsın"

      Başlığı iyi OKUyun... Hatta birkaç kez OKUyun. Bu cümleyi hayatınızda kaç kez duyarsınız? Kaç kişi size bu cümleyi kurabilir?

       Sizi bilmem ama benim hayatımda TEK 1 insan buna cesaret edebildi. Ve o insanı da hayatımın geri kalanında TEK 1 an olsun bırakmaya niyetim yok. Neye mi niyetim var? Her 1 an onu sevmeye, Her 1 an onu özlemeye, Her 1 an gözlerine bakmaya, Her 1 an ona sarılmaya niyetim var... Hayatı paylaşmak, yorgan kavgası yapmak, bana "çoraplarını yere değil banyoya at!" diye bağırması, bulaşıklara yardım istemesi, birer kahve içmek karşılıklı konuşmadan sadece gülümseyerek, bakışarak... Mutfakta yan yana salata hazırlarken günün içinden konuşsak. Hayaller ve hayaller. Ve bu hayallerin gerçekleşmesi inanın hiç zor değil. Sadece kocaman bir sevgi ve bu sevgiyi gösteren her hareket...

        Klişeleşmiş, günümüzün sahte duygularına, bozuk telkinlerine uymadan, gözlerimizin ne söylediğine bakıp sımsıkı sarıldığınızda güveninizi yeni baştan tazeleyebiliyorsanız yıllar değil sonsuza dek mutlululuğun sefasını sürersiniz. Ve bu kelimeyi söyleyen insanın güzelliğini bahşeden yaradana da âcizane secdelerimi sunuyorum. Ben O'nun, O'da benim inşaallah.

Dualarım, Dileklerim hep sevdiğimin yanında olmak için...

Sevgilerimle...














1 yorum: